Paramparça 5.Bölüm İzle 29 Aralık Pazartesi

Paramparça 5.Bölüm İzle

Star tv ekranlarının yeni başlayan fakat başladığı ilk bölümden bu yana reyting rekorları kıran Paramparça dizisi bu haftaki bölümü ile karşınızda. Pazartesi gecelerinin en çok izlenen dizisi olan ve acıklı hikayesi ile belli bir hayran kitlesine sahip olan dizinin 5.bölümü yine çok heyecanlı olacağa benziyor.

Yeni bölümde birbirleri ile karışan iki kız Hazal ile Cansu ilk defa karşı karşıya gelecekler. Acaba bu karşılaşma nasıl olacak? Evli çiftimiz Dilara ve Cihan koca bir çıkmazın içerisine girecekler ve araları hiç olmadığı kadar kötüdür. Hazal trafik kazası geçirecek. Bunu duyan Dilara ilk işi hastaneye gitmek olacak. Fakat hastanede gördüğü manzara hiç hoşuna gitmeyecek. Cihan radikal bir karar alıp evden taşınmak isteyecek. Fakat bu hiçte kolay olmayacak. Cihan ile Gülseren arasındaki yakınlaşma yeni bölümde dikkatlerden kaçmasada Gülseren aralarındaki aşkın imkansız olduğunu ve Cihan ile bir daha görüşmemek istediğini söyleyecek.

Paramparça İzlemek için dizinin ana sayfası üzerinden veya kendi kalından diziyi izleyebilirsiniz.

Paramparça dizisi hakkında her türlü duygu,düşünce ve fikirlerinizi sitemizin alt kısımdaki yorum panelinden bizlere aktarabilirsiniz.
Paramparça dizisini izlemek ve dizi hakkında daha detaylı bilg için üst kısımdaki link adresine tıklayarak siteye gidebilirsiniz.