Paramparça Dizisi Konusu

Paramparça Dizisi konu olarak gerçektende yürek burkan ve bir o kadar açıklı bir hikayesi var. İzleyenlerini ilk bölümden itibaren ekranı başına kitleyen ve bir çok kesimden olumlu şekilde tepki almakta.
Paramparça Dizisi Konusu

Paramparça Dizisi Konusu

Aynı gün doğum yapmakta olan iki kadın Gülseren ve Dilara'nın çocukları karışıyor.Dilara ve Cihan'a Gülseren'in kızı , Gülseren ise Dilara çiftinin kızları yanlışlıkla veriliyor. Milyon'da bir karşılaşılan bu durum dizideki ailelerin başına geliyor. Bu durumdan iki tarafında uzunca bir süre haberleri olmuyor fakat bu karmaşıklık elbete günün birinde tesadüfen birisi öğreniyor ve her şey biranda tersine dönüyor.

Bu olayı tamda öğrenen kişi Gülseren'in gerçek kızı olan Cansu bir trafik kazası sonrası gerçeği öğreniyor ama bunu başkalarına söylemiyor ve babasına yalan söylüyor. Babası bu duruma önce inanmış gibi yapmış olsa da Cansu'nun Öğretmeni ile konuşarak kızının kendisine yalan söylediğini kısa süre içerisinde anlıyor.

Gülseren ise bir kafe'de asgari ücret ile çalışan ve zor şartlar altında dahi olsa kızını okutmaya çalışan fedakar ve çok iyi niyetli bir annedir. Cihan ise 2 çocuk sahibi tanınmış bir iş adamıdır.

Sezona damgasını vuracağına inandığımız Paramparça Dizisi bir o kadar açıklı ve duygusal bir senaryoya sahip olmakla birlikte bu sezon adında sıkça bahsettireceğe benziyor.

paramparça konusu nedir, paramparça konusu, paramparça dizisi konusu